Vam stranke ne plačujejo? Obrnite se na nas!

Creditreform je kompetenten in usposobljen partner za upravljanje in izterjavo terjatev ne samo v Sloveniji, temveč tudi po celem svetu. V zunanje upravljanje nam lahko predate celotni portfelj neplačnikov ali samo enega neplačnika. Vaše terjatve upravljamo in izterjamo izvensodno, sodno, vključno z izvršbami proti dolžnikom po celem svetu. Terjatve, ki se predajajo v izterjavo morajo imeti že zapadel rok plačila in niso sporne.

 • Postopek izvensodne izterjave dolga

  Postopek izvensodne izterjave dolga

  Prednostna naloga in glavni cilj le-tega je izvensodna izterjava zapadlih obveznosti, ki je za vas stroškovno bolj ugodna in ohranja korekten odnos s stranko.

  Za vas opravimo celoten postopek izterjave – pisno, telefonsko in po potrebi tudi v osebni obliki; uredimo povračilo stroškov ali sklenemo dogovor o obročnem poplačilu obveznosti. Hkrati med celotnim postopkom spremljamo solventnost dolžnika.

 • Postopek sodne izterjave dolga

  Postopek sodne izterjave dolga

  V primerih, ko izvensodna izterjava ni uspešna in dolžnik ne poravna svojih zapadlih obveznosti, vam nudimo možnost izterjave po sodni poti preko izvršbe. V primeru, da pa je terjatev sporna, vam zagotovimo specializirane odvetnike, ki na podlagi pravne analize predlagajo rešitve za nadaljne postopke. Ti bodo, odvisno od dogovora z upnikom, prevzeli zahtevek za sodno izterjavo dolga. Naše storitve izterjave dolgov, večkrat dopolnjumo s sodelovanjem s sodnimi izvršitelji.

 • Izterjava terjatev manjših vrednosti

  Izterjava terjatev manjših vrednosti

  Za stranke, ki imajo redno število manjših terjatev, Creditreform ponuja popolnoma avtomatiziran proces upravljanja terjatev. Programska oprema izterjave dolgov  Creditreforma, omogoča hitro prilagajanje zahtevam strank, kakor tudi učinkovito obdelavo praktično neomejenega števila terjatev.

 • Izterjava dolgov v tujini

  Izterjava dolgov v tujini

  Creditreform opravlja sodno in izvensodno izterjavo dolgov tudi v tujini. Tam Creditreform sodeluje s svetovno mrežo poslovalnic, ki so specializirane za opominjanje in izterjavo dolgov v svojih državah.

 • Online izterjava

  Online izterjava

  Strankam Creditreforma je na voljo dostop do spletnih aplikacij, kjer je možno dostopati do osnovnih podatkov predanih primerov izterjave in omogoča zelo enostavno ustvarjanje poročil in statistik o posameznih zahtevkih.

 • Spremljanje terjatev z izvršilnim naslovom

  Spremljanje terjatev z izvršilnim naslovom

  Za vas spremljamo vaše terjatve, ki imajo izvršiln naslov. Mi spremljamo vaše neplačnike za obdobje 10 let.

Creditreform d.o.o. Ljubljana

Emonska cesta 8
SI-1000 Ljubljana
Tel.:    +386 1 43 81 671
Fax:    +386 1 43 81 670

info@creditreform.si
http://www.creditreform.si

© 2018 Federation of Creditreform Associations

Kontakt

kontaktnicenter

Contactcenter
Contact