Dobro je, če imate načrte; še bolje pa je le-te varno uresničiti….

Bi radi imeli jasno predstavo o ekonomskem položaju vašega poslovnega partnerja?

Lahko zvišate kreditni limit vaši stranki?

Bi radi s svojo ponudbo nagovorili neznano podjetje?

Če je temu tako, potem uporabite naša bonitetna poročila. Izberete vrsto in jezik bonitetnega poročila, mi pa vam posredujemo popolne in aktualne informacije o želeni družbi, vključno z načinom plačevanja, finančnimi podatki in kazalniki, oceno in mednarodnim “scoringom” . Vsi podatki so na voljo preko spleta, in to ne samo za slovenska podjetja, ampak tudi za družbe iz vseh evropskih držav.

 • Bonitetna poročila

  Analize o tržnem potencialu in solventnosti lahko hitro in enostavno dobite preko naših spletnih bonitetnih poročil: e-Premium, e-Report, e-Compact, e-Score ali e-Check. Creditreform bonitetna poročila zadostijo vsem vašim potrebam. Odvisno od obsega določenega poslovnega primera in glede na število strank, lahko izberete oblike bonitetnih poročil tako, da čim bolj zmanjšate vaše stroškovne obremenitve.

  • Vse informacije v bonitetnih poročilih osebno preverimo.
  • V teku enega leta, za vas spremljamo podjetje in če se pojavi nov negativen podatek, vam samodejno - brez zahtevka - posredujemo dopolnilo k bonitetnemu poročilu.
  • Struktura bonitetnih poročil je enotna v vseh državah skupine Creditreform.

  več...

 • Bonitetni indeks

  Bonitetni indeks je rezultat podrobne ocenitve gospodarskih razmer v družbi.

  Isti indeks hkrati objektivno podaja informacijo o tveganju v primeru poslovanja z izbrano družbo, kakor tudi verjetnost neplačila vaših računov. Vrednosti bonitetnega indeksa se gibljejo med 100 in 600 točkami. Višja je vrednost bonitetnega indeksa, večja je nevarnost za insolventnost stranke.

  Po podrobni preverbi podjetja, za vsako preverjerno podjetje določimo višino kredita v EUR. To je priporočilo največje dovoljene meje za kratkoročno financiranje podjetij.

  več...

Creditreform d.o.o. Ljubljana

Emonska cesta 8
SI-1000 Ljubljana
Tel.:    +386 1 43 81 671
Fax:    +386 1 43 81 670

info@creditreform.si
http://www.creditreform.si

© 2018 Federation of Creditreform Associations

Kontakt

kontaktnicenter

Contactcenter
Contact